Stacionarūs kompiuteriai – optimalus pasirinkimas namams

14/09/2015 12:56

Pastaruoju metu kompiuterių rinką užvaldė nešiojami ir planšetiniai kompiuteriai. Jie itin mėgstami dėl mobilumo bei kompaktiškumo. Jeigu norite kompiuterio namams, šeimai, tuomet rinkitės stacionarųjį DELL Optiplex 3010, kuriame puikiai dera kaina ir kokybė, patirtis ir inovatyvumas, galia ir patikimumas. Tai optimalus pasirinkimas bet kuriems namams.

 

Stacionarus ar nešiojamas kompiuteris?

 

Niekam ne paslaptis, kad stacionarius kompiuterius dabar perka tikrai nedaugelis. Kokia to priežastis? Pakitęs gyvenimo būdas, technologijų pažanga bei išaugę poreikiai. Jeigu Jūs studijuojate, dažnai keliaujate arba darbe turite naudotis nuosavu kompiuteriu, žinoma, kad neapsieisite be nešiojamo ar planšetinio. Tačiau, jei kompiuteris Jums reikalingas tik pramogoms, naujienoms sužinoti ar dalyvauti virtualiame socialinių tinklų gyvenime, drąsiai ieškokite ir stacionaraus kompiuterio. DELL Optiplex 3010 stacionarus kompiuteris ar bet kuris kitas šios rūšies įrenginys, neatims iš Jūsų laiko, netaps kasdiene našta, o stabili jo vieta namuose niekada nesudarys papildomų rūpesčių: kur ieškoti kompiuterio, jei juo naudojosi kiti šeimos nariai.

 

Procesorius ir atmintis – sėkmingam asmeniniam naudojimui

 

Kalbant apie DELL kompiuterį, verta išsiaiškinti ir keletą svarbiausių jo parametrų. Visų pirma – procesorius. Šiame įrenginyje veikia Intel Pentium procesorius, kuris pasižymi itin puikiu pajėgumu atliekant skirtingus darbus. Tiek redaguodami nuotraukas ar vaizdo įrašus, tiek skaičiuodami statistiką, tiek dirbdami su daugialypės terpės programomis, nesusidursite su jokiais trukdžiais – du branduoliai užtikrins pakankamą kompiuterio našumą.

Panaši situacija ir su atmintimi – jos pakanka ne tik vieno žmogaus, bet ir visos šeimos poreikiams. Kompiuteryje integruota 4 GB operatyvioji atmintis, todėl įrenginys tinka darbui su įvairaus sudėtingumo programomis, aukšto lygio kompiuteriniais žaidimais. Vienu metu galima dirbti su keliomis programomis, nesibaiminant, kad DELL Optiplex 3010 kompiuteris ims lėtinti sistemos darbą ar staiga padidins baterijos energijos sąnaudas. Standžiajame diske vartotojams paruošti dar 500 GB atminties įvairiems poreikiams.

 

Kiti svarbūs duomenys, aktualūs kiekvienam

 

Be išties labai svarbių kiekvienam vartotojui – procesoriaus ir atminties – pirkėjams turėtų rūpėti ir kiti kompiuterio parametrai. Pavyzdžiui, vaizdo plokštės galimybės ar kokia operacinė sistema įdiegta kompiuteryje. DELL kompiuteryje esanti vaizdo plokštė leidžia mėgautis aukščiausios kokybės filmų ir nuotraukų vaizdais bei žaisti Jūsų pamėgtus žaidimus, nesukeldama jokio diskomforto.

Patogiam naudojimui į šiuos kompiuterius dažniausiai įrašoma patikima Windows 7 Professional operacinė sistema, optimaliai pritaikyta tiek darbui, tiek pramogoms. Ši operacinė sistema:

·         Užima nedaug vietos ir neatima kompiuterio atminties resursų;

·         Padeda taupyti kompiuterio naudojamą elektros energiją;

·         Savarankiškai atsinaujina, jei turi prieigą prie interneto ryšio;

·         Puikiai suderinta su daugeliu populiarių programų;

·         Pasižymi puikiu darbastalio komponavimu ir įrankių juostos funkcionalumu;

·         Yra pakankamai greita;

·         Sudaro sąlygas greitai surasti reikalingus dokumentus ar programas.

 

Įsigiję DELL Optiplex 3010 kaina liksite patenkinti, o ir svarbiausi kompiuterio parametrai leis visapusiškai patenkinti ir asmeninius, ir visos šeimos poreikius.

 

Įsigykite internete greitai ir pigiai

 

Kompiuteriai, kaip ir dauguma prekių šiais laikais, ypač aktyviai parduodami internete. Čia galite įsigyti ne tik naujų prietaisų su garantija iš patikimų parduotuvių, bet ir naudotų, tačiau puikiai veikiančių kompiuterių, kuriuos parduoda eiliniai žmonės.

Pirkimas internete itin greitas, patogus ir nemažiau patikimas, nes pirkdami naują daiktą, visada turite teisę per tam tikrą laiką jį grąžinti. O be to, sutaupysite pinigų.

Ieškokite DELL Optiplex 3010 internete ir džiaukitės praktišku sprendimu bei ilgalaikiu naudojimu.